Reviews Puurteak

Lees hier de reviews van Puurteak.nl tuinmeubelen welke zijn ingevuld door onze klanten. Wij waarderen uw review!

___________________________________________________________________________
Wij vinden het leuk om een foto te ontvangen van de door ons geleverde meubelen.
Deze foto's kunnen worden opgestuurd naar ons Whatsapp nummer  +31 65751 5385
___________________________________________________________________________

Wat andere klanten schijven op Trustpilot.nl

  • Prima service en alles volgens afspraak !
Bij Puurteak kopen, in mijn geval van een teak tuintafel en teak tuinstoelen, betekende een vlot verlopend proces, duidelijke afspraken en een precies op afgesproken tijdstip volgende aflevering.

  • Snel en vertrouwd
De persoonlijke benadering komt heel vriendelijk over. Dit was mijn eerste bestelling, maar heb er zeker geen spijt van. Je krijgt ook het gevoel dat je inspraak hebt over de afleverdatum, wat bij mij niet nodig was omdat het toevallig goed uit kwam. Wat ook er fijn was dat er een tijdstip voor aflevering genoemd werd, welke ook nagekomen werd.

 

  • Ik ben erg tevreden.
Een duidelijke website en de bestelling verliep vlot. Ik vond het heel prettig om via meerdere berichten te lezen wat de status van de bestelling was. Dat geeft, zeker bij een bestelling via het internet, wat zekerheid dat het goed komt. Een prachtig houten tafel en keurig bezorgd.

  • Prima aflevering
Via de site besteld en binnen een aantal dagen bericht dat bestelling op voorraad was en direct een afleverdatum afgesproken.Hoewel een kleinigheidje, hebben de chauffeur(s) onze boombank ook keurig geplaatst en gemonteerd! Petje af en hartelijk dank hiervoor!


Bekijk de andere reviews op TRUSTPILOT.NL
Door Flip:
De stoelen en de bank zijn goed aangekomen in Spanje. Mijn Spaanse familie is er zeer tevreden over en onder de indruk van de kwaliteit vooral van de bank. Dank voor de prima service en vlekkeloze levering.

Door Anke:
Mijn aankoop betreft een ronde boombank die door de bewoners van mijn straat is betaald. Dat vraagt om goede informatie en kwaliteit. Dat levert Puurteak ten beste. Vanaf de eerste mail tot levering verliep alles perfect; omdat we de bank voor aanschaf ook letterlijk wilden uit proberen qua zitgemak bemiddelde Puurteak in een afspraak met een klant die 5 km van ons vandaan woont en die zelf ook net een boombank had gekocht. En omdat het het geld van anderen betrof hebben we ons best gedaan een kwalitatief uitstekende bank, voor zo laag mogelijke kosten te kopen, en dat is meer dan gelukt!

Door Fam. de Wit:
Duidelijke informatie op de website. Er staat alleen weinig over de levertijd, maar we kregen gelijk een mail terug waarin de aflevertijd stond en dat kon dezelfde week al. Alles werd in de tuin inelkaar gezet. Prima service !


>


Puurteak Teak Tuinmeubelen