Boomstamtafels

Hardhouten boomstamtafels

Een boomstamtafel is een robuuste tafel die echt sfeer geeft in uw interieur! Onze boomstamtafels zijn gezaagd als dikke plak uit een boomstam en bestaan uit één geheel; geen verlijmde delen dus! Bekijk het assortiment hardhouten boomstamtafels en haal ook de natuur in huis!
De boomstamtafel van suar hout met zijn karakteristieke blad is leverbaar in diverse lengtes. Of u nu op zoek bent naar een compacte tafel voor in een kleinere ruimte of juist een grote tafel waar u met de hele familie aan kunt eten, het is allemaal mogelijk. Ook wat de tafelpoten betreft kunt u werkelijk alle kanten op. Zo kunt u kiezen voor hardhouten tafelpoten, of voor een metalen X-vormig of U-vormig onderstel met een afwerking in RVS of Rustiek Zwart. Ook schuine tafelpoten behoren tot de mogelijkheden. Bij Puurteak kunt u dus zelf uw ideale boomstamtafel samenstellen! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van bijpassende bankjes, krukken of andere houten meubelen.

Een hardhouten boomstamtafel kopen bij Puurteak

In onze showroom kunt u uw eigen boomstamtafel uitzoeken. Want elke boomstamtafel is natuurlijk uniek! Bij Puurteak hebben we de grootste voorraad; er zijn zo’n 200 tot 250 hardhouten boomstamtafels direct uit voorraad leverbaar! Heeft u een mooi exemplaar uitgezocht? Dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij u thuis wordt afgeleverd. Een aanbetaling is niet nodig! Afrekenen doet u bij de levering. En bij besteding vanaf € 500.- (in Nederland & Belgie) hoeft u geen verzendkosten te betalen. Altijd mooi meegenomen natuurlijk. Het is overigens ook mogelijk om uw bestelling bij onze vestiging af te halen.