Teak Tuintafel

Alle leverbare teak tuintafels van Puurteak.nl -teakhouten tuintafel - Als de tuin in bloei staat wil je naar buiten, buiten in de tuin leven, buiten ontbijten op een teak tuinset en daarna relaxen op het teakhouten loungeset, buiten eten aan de teak tuintafel met de teak tuinstoelen, het gehele leven verschuift naar buiten. Naar de stoep,  het terras in de stad of in de achtertuin. Het ultime zomergevoel.

Gecertificeerd teakhout

Gecertificeerde teak tuinmeubelen, zoals u van ons gewend bent, doen wij van Puurteak.nl alles duurzaam. Omdat het beter is voor de wereld waarin wij leven, bewust genieten van je tuin, het leven en de toekomst. Daarom Puurteak.nl

Onze teak houten tuintafels hebben een extra dik tafelblad en een zeer solide constructie wat werking van het teakhout voorkomt. Daarom hebben onze teak tuintafels een extra lange levensduur. U kunt dit hout onbehandeld buiten plaatsen. Het teakhout zal dan gaan vergrijzen. Wilt u uw teakhouten tuinmeubel in de originele kleur houden, kunt u het in de olie/beschermer zetten. Meer informatie over teak onderhoud vindt u hier. Om uw teakhouten tuintafel mooi te houden is het aan te raden om het van tijd tot tijd met een teak-reiniger schoon  te maken.