Menu

Bezoek onze showroom in Apeldoorn

Vandaag open tot 17:30!

Ontdek de showroom

Garantie

Garantie

Garantie voorwaarden van Puurteak.
De garantievoorwaarden houden in, dat elk artikel uit onze collectie, gedurende een periode van 24 maanden na datum van aflevering wordt gegarandeerd op constructiefouten. Mocht zich binnen deze periode van 24 maanden na datum van aflevering een constructiefout voordoen, dit geheel ter beoordeling van Puurteak.nl dan is Puurteak.nl bereid het onderdeel waar zich deze fout voordoet kosteloos te herstellen of te vervangen. Constructiefouten dienen duidelijk onderscheiden te worden van materiaalfouten en bekledingsmateriaal. Puurteak.nl verleent een garantie van 12 maanden op materiaalfouten, voor zover het betreft gebreken die bij normaal aanvaardbaar gebruik aan de dag treden en wel volgens onderstaande regels.

In het eerste jaar na datum van aflevering komen de kosten van vervanging of reparatie met inbegrip van vrachtkosten voor rekening van Puurteak.nl. Ondeugdelijk gebruik van of onvoldoende zorg voor meubelen, stoffen of andere bekledingen sluit elke reclame uit en doet garanties en waarborgen vervallen. Deze garantie voorwaarden zijn alleen van toepassing op artikelen die daadwerkelijk gekocht zijn bij Puurteak.nl. Reclamaties worden alleen in behandeling genomen indien deze gegrond zijn bevonden. De door Puurteak.nl hiervoor aangewezen service dienst beoordeelt of een klacht gegrond is en wat er vervolgens dient te geschieden om deze af te handelen. Bewaar altijd uw factuur Het is Uw garantiebewijs en wordt maar één maal verstrekt. Zonder de factuur kunnen wij geen garantie verlenen.

Showroom & Opruimingsmodellen
Op showroom & opruimingsmodellen wordt extra korting gegeven en daardoor 6 maanden garantie verleend. Tenzij anders is vermeld of overeengekomen. De klant dient voor dat hij overgaat tot aankoop, zelf nauwkeurig de staat van het betreffende artikel te controleren.

Het melden van een klacht of garantie kan via bij onze Klantenservice op  WhatsApp nummer +31 65751 5385.  

 

                                   

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!