Menu

Bezoek onze showroom in Apeldoorn

Vandaag open tot 17:30!

Ontdek de showroom

Snijplanken van teakhout

Serveer de lekkerste hapjes op een grote serveerplank! De plank is gemaakt van teakhout. Te gebruiken als snijplank, serveerplank, borrelplank of puur ter decoratie. De snijplanken zijn bovendien voorzien van een lederen band, waardoor je ze ook aan een wandhaakje kunt ophangen!

Puurteak is de leverancier voor uw snijplanken met en zonder opdruk. U ervoor kiezen om uw snijplank persoonlijk te maken. Of wat dacht u van een klant en klare snijplank voor de Meester of Juf. Of die buurman die zo vaak even helpt en er niets voor wilt hebben. Geef hem een persoonlijke cadeau, een snijplank of borrelplank met zijn eigen favoriete voetbalclub of automerk!

9 Producten
Toon:
bg-showroom bg-showroom contact person

Bezoek onze showroom in Apeldoorn

Ontdek de showroom
Teak snijplank L
€30,00 €24,79
bg-showroom bg-showroom contact person

Bezoek onze showroom in Apeldoorn

Ontdek de showroom

Teakhout is een natuurproduct en daardoor is elke snijplank uniek en kan  daardoor afwijken van de afbeelding bij dit product, hierdoor heb je altijd een speciale en unieke snijplank in huis die niemand in dezelfde structuur heeft, dit is dan ook de reden waarom zoveel mensen van deze snijplanken houden. Hout is een product van moeder natuur en kan gaan 'werken'. Houdt hier rekening mee met het aanschaffen. Op het werken van hout kan helaas geen garantie worden gegeven.

De snijplanken van Puurteak worden in Indonesië gemaakt. Puurteak levert topkwaliteit teakhout uit duurzaam beheerde plantages, een ecologisch en perfect hernieuwbaar lange termijn alternatief voor tropisch hardhout uit de teak plantages. Puurteak verwerkt enkel teakhout uit plantages, die beheerd worden volgens de strenge richtlijnen van Perum Perhutani, een non-profitorganisatie die toeziet op het ecologisch en sociaal verantwoord beheer van bossen, met het oog op het behoud voor toekomstige generaties. Daarnaast welke wij ook mee aan het herbebossingsprogramma van Trees4Trees. Trees4Trees™ is een stichting zonder winstoogmerk die zich richt op het vernieuwen van het milieu en het versterken van lokale gemeenschappen door middel van herbebossing en educatie.

Soort
Vorm
Kleur
Materiaal
Afmeting
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!