Menu
EUR
5 redenen om te kiezen voor een loungeset van teakhout!

5 redenen om te kiezen voor een loungeset van teakhout!

Door: Puurteak Reacties: 0

Wilt u dit jaar een loungeset aanschaffen?

5 redenen om te kiezen voor een loungeset van teakhout!

Kom langs in onze showroom in Apeldoorn om even rustig te komen proef zitten. Al onze loungemeubelen van teakhout staan in onze showroom opgesteld waardoor u gemakkelijk een beeld krijgt van hoe het in uw tuin komt te staan. Kiest u voor een Loungeset met losse modules, hiermee kunt u zelf uw eigen set samenstellen zoals u het zelf hebben wilt. Zo kunt u een passend set maken voor op uw terras, vlonder of onder uw veranda.

Of kiest u voor een set met vaste loungestoelen en loungebanken en een passende lounge salontafel. Ook bij deze loungesets heeft u de keuze om zelf het aantal stoelen en/of banken te kiezen. Alle teak loungesets zijn bij ons dus zelf samen te stellen.

Teak is weersbestendig

Teakhout is een vettige hout soort. Het hout zit vol met een soort natuurlijke olie. Dit zorgt ervoor dat het water van de loungemeubelen afgeweerd wordt. Teakhout is een natuurlijk materiaal en daardoor kunnen er in de eindnerf van de onderdelen, b.v. de poten en armleuningen, haarscheurtjes ontstaan en daarna weer verdwijnen onder invloed van weersveranderingen en de daaruit voortvloeiende verandering van het vochtgehalte van het hout. Zulke kleine scheurtjes zijn normaal, met name bij de zwaardere meubelstukken, en hebben geen nadelige invloed op de levensduur of bruikbaarheid van uw meubelen. 

Duurzaam teakhout

Kiest u voor een Puurteak Loungeset, dan kunt u rekenen op de beste kwaliteit. De loungesets zijn gemaakt van massief, onbehandeld en gecertificeerd teakhout. Teak is een houtsoort die langzaam groeit, waardoor de vezels zeer dicht op elkaar zitten. Dit zorgt voor een mooie gladde structuur die jarenlang mooi blijft. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw prachtige tuinset.

Comfortabele kussens

De speciaal op maat gemaakte loungekussens voor het New Ibiza teak loungebank zijn gemaakt van een Cartenza Olefin Uni stof. De zitting kussens met foam vulling  passen netjes in de zitting van de loungestoel en de met wol gevulde rug kussens geven u het juiste comfort om heerlijk te relaxen.

Onderhoud

Onze teakhouten Loungemeubelen worden gemaakt van A-kwaliteit teakhout en hoeven niet behandeld te worden. Na verloop van tijd zal het loungeset dat in de regen staat gaan vergrijzen naar een zilver grijze kleur. Teakhout is dus eigenlijk onderhoudsvrij! Wilt u de loungemeubelen op kleur houden kunt u het behandelen met onze Golden Care producten.

Garantie bij Puurteak

Bij Puurteak ontvangst u op alle standaard producten 2 jaar garantie op productie of constructie fouten. Werking van hout door weersomstandigheden of andere invloeden vallen niet onder garantie.

Luxueuze uitstraling

Loungemeubelen van teakhout zijn een echte aanvulling op uw terras, vlonder of onder uw veranda en geven een luxe uitstraling aan uw tuin.

Zoals u ziet zijn er veel voordelen aan een loungeset van teakhout!

Bekijk onze loungeset online of kom langs in onze showroom in Apeldoorn.


Reacties (0)

Nog geen reacties geplaatst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!