Menu
EUR
Nieuw in ons assortiment: teakhouten badkamermeubelen

Nieuw in ons assortiment: teakhouten badkamermeubelen

Door: Puurteak Reacties: 0

Nieuw in ons assortiment: teakhouten badkamermeubelen

Een staand decoratie-item, teakhouten loungestoel of hanglamp. Dit is zomaar een greep uit het brede aanbod meubels en accessoires van PuurTeak. De kwalitatieve houten meubelen bezorgen vandaag de dag veel mensen plezier en comfort. Voor bijna elke ruimte in huis hebben we wel een product in ons assortiment. Toch misten er producten die specifiek bestemd zijn voor een ruimte waar we regelmatig tijd spenderen: de badkamer.

 

De badkamer wordt geassocieerd met reinheid en ontspanning. Denk bijvoorbeeld aan die verfrissende, koude douche aan het eind van een plakkerige, benauwde dag. Of een warm bad met heerlijk geurende olie na een drukke werkweek. Het is dan fijn om gebruik te kunnen maken van meubels die er goed uitzien en waarvan je erop aan kunt dat ze lang meegaan, zonder hun pracht te verliezen.

 

Hier willen wij graag in voorzien. Daarom presenteren we graag onze nieuwste productcategorie: badkamermeubelen. Deze nieuwe categorie omvat op dit moment natuurstenen wasbakken en waskommen. De meubelen worden vervaardigd uit rivierstenen, een soort graniet of basalt. De vervaardiging van de badkamermeubelen met dit materiaal zorgt ervoor dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast zijn de wasbakken en -kommen makkelijk schoon te maken dankzij de gepolijste binnenkant.

 

Naast de hoge kwaliteit en het feit dat de wasmeubelen eenvoudig te reinigen zijn, wilt het oog natuurlijk ook wat. Dat weten wij maar al te goed en daarom hebben wij kwaliteit, gebruiksgemak én look met elkaar gecombineerd. Elk meubelstuk heeft een robuuste, maar chique uitstraling. Daarnaast heeft elke waskom haar eigen karakter. Iedere waskom verschilt namelijk in formaat, kleur en vorm. Daarmee heb je hoe dan ook een uniek meubelstuk te pakken.

 

Met een natuurstenen waskom of wasbak, ben je verzekerd van een eye-catcher in je badkamer. Een pronkstuk dat ook nog eens prettig is in gebruik. Alle waskommen zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Zo is er voor ieder wat wils.

 

Benieuwd naar het aanbod? Je kunt de nieuwste categorie badkamermeubelen hier vinden.


Reacties (0)

Nog geen reacties geplaatst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!