Geen producten gevonden...
0
cart is empty

Ronde tafels voor een mooiere decembermaand

  • Geplaatst op
  • Door Puurteak
  • 0

De feestdagen staan weer voor de deur. Een tijd van drukte, maar ook van gezelligheid en lekker eten met vrienden of familie. Tijdens deze donkere wintermaanden spenderen we het liefste al onze tijd samen met onze dierbaren in ons warme en knusse huis.

De feestdagen staan weer voor de deur. Een tijd van drukte, maar ook van gezelligheid en lekker eten met vrienden of familie. Tijdens deze donkere wintermaanden spenderen we het liefste al onze tijd samen met onze dierbaren in ons warme en knusse huis. Alles tot in de puntjes geregeld, verzorgd en versierd. Een combinatie van lekker eten en de vele lampjes, die samen met het kaarslicht een prachtig warm licht vormen, geven een gevoel van rust en gezelligheid. Iedereen heeft zijn best gedaan om er op z’n mooist uit te zien. Er is naar deze dagen uitgekeken. Samen aan tafel uitgebreid eten en na afloop een spel spelen of wat na borrelen. Het samenzijn is in deze moderne wereld een zeldzaamheid die des te meer gekoesterd moet worden. De tafels van Puur Teak zijn een mooie toevoeging voor het creëren van dat soort speciale momenten.

 

De ronde boomstamtafels van Puur Teak hebben van nature een eigen warme uitstraling. De natuurlijke rondingen in het hout creëren een bepaalde rust. Daarnaast geeft de dikte van het tafelblad een krachtige uitstraling. De mooie eigenschappen rust en kracht van moeder natuur komen in deze robuuste tafels volledig naar voren. Ze zijn daarom erg mooi om te zien en vormen zo de eyecatcher van de kamer. Een echte aanvulling voor de feestdagen.

 

Een ronding nodigt meer uit voor het hebben van een goed gesprek, iets waar tijdens de feestdagen meer tijd voor is of meer tijd aan wordt besteed. De natuurlijke vormen geven een prettig gevoel tijdens een goed of intiem gesprek. Aan deze ronde tafel is iedereen namelijk gelijk. De ronding van de tafel biedt de gelegenheid dat er altijd iemand aan kan schuiven. Dit zorgt voor een bepaalde openheid. Deze tafels hebben een robuust maar tegelijkertijd vriendelijk en uitnodigend karakter en geven de ruimte een fijne sfeer.

 

Het blad van de tafels wordt in één geheel uit een boomstam gezaagd. Door de soms hoge leeftijd van de gebruikte bomen hebben sommige boomstammen in de natuur al een hoop meegemaakt. Zo kan er aan de binnenzijde van een boomstam een holte zijn ontstaan.  Dit kan variëren van een kleine gleuf tot een grote opening. U kunt ervoor kiezen deze ‘littekens’ onbewerkt te laten of om deze met name bij grote openingen op te vullen met een passende glasplaat. Het formaat en afwerking hangt alleen nog af van de wensen die u heeft. Zo heeft elke tafel zijn eigen levensverhaal en daardoor is ook elke tafel uniek. Laat met deze unieke tafel van Puur Teak elke dag een feestdag zijn.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »