Menu
EUR
Gezellige ronde boomstamtafels voor de feestdagen!

Gezellige ronde boomstamtafels voor de feestdagen!

Door: H. van Walsem Reacties: 0

Een rond boomstamtafelblad is een tafelblad dat de prachtige kleurlijnen van de doorsnede van de boom weergeeft. De massief houten ronde tafelbladen zijn erg duurzaam en gaan vele jaren mee. Daarnaast is Suarhout een oliehoudend hardhout waardoor de tafelbladen eigenlijk niet behandeld hoeven te worden, ze zijn gemakkelijk te reinigen met warm water en wat groene zeep. Maar natuurlijk is behandeling wel mogelijk. Ons advies is dan om het tafelblad te behandelen met de kleurloze Golden Care Shield. Deze kunt u zelf gemakkelijk opbrengen.

Puurteak verkoopt allerlei soorten en maten ronde boomstamtafels. Doordat elke boom uniek is, heeft iedere tafel een andere uitstraling. Door zijn natuurlijke vorm heeft is ronde boomstamtafel een echte aanvulling op je interieur. Om het voor u alvast wat gemakkelijker te maken hebben wij al onze ronde boomstamtafelbladen op onze website staan. Ronde boomstamtafelbladen zijn leverbaar vanaf 40cm tot wel meer dan 2 meter doorsnede!

Het Suar is prachtig materiaal en maakt iedere tafel anders doordat elke boom weer anders is. Voor een natuurlijke en organische uitstraling is de boomstamtafel die rond is een perfecte keuze. Alle boomstamtafels zijn als dikke plak uit de boomstam gezaagd en bestaan dus uit één geheel.

Elke tafel is uniek. Prachtig om te zien en heel prettig om aan te zitten of iets op te zetten. De tafelbladen van Puurteak hebben een dikte van 8 tot 10cm, hiermee geven ze uw interieur een extra stoer uiterlijk.

De ronde tafelbladen van Puurteak zijn natuurlijk ook te gebruiken als salontafel. U kiest zelf eerst uw tafelblad en vervolgens de tafelpoten welke in verschillende hoogtes te verkrijgen zijn.

Wilt u uw tafelblad zelf komen uitzoeken? Dat kan, kom langs in onze grote showroom in Apeldoorn vol Suarhouten boomstammeubelen en laat u inspireren door de vele tafels, woonaccessoires en vele andere unieke aanvullingen voor uw interieur.

 


Reacties (0)

Nog geen reacties geplaatst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!