Menu
EUR
Stijlvol | Creatief | Tijdloos

Stijlvol | Creatief | Tijdloos

Door: Puurteak.nl Reacties: 0

PUUR BELEVEN

Puurteak is gespecialiseerd in hoge kwaliteit teak tuinmeubelen. Ze zijn duidelijk herkenbaar aan de solide kwaliteit en noest vrij. De ervaren specialisten van Puurteak stellen ieder jaar een fraaie en hoogwaardige collectie samen. Geheel ontworpen op zitcomfort en uitstraling. Door het gebruik van eigen kwaliteitscontroleurs kan worden gegarandeerd dat alleen het beste teakhout wordt gebruikt.

De diversiteit van het aanbod biedt u de mogelijkheid om uw terras, serre of veranda geheel in eigen stijl in te richten. U ziet onder meer verschillende zitcombinaties waarvan de items ook per stuk te bestellen zijn. kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige stoere loungesets in diverse modellen en de robuuste tafels in lengtes tot wel 4 meter lang! Maak het compleet met fraaie teakhouten stoelen en banken. Dit zijn de
trends van 2024! er zijn ook heerlijke ligstoelen en ligbedden om volledig te ontspannen of wat dacht u  van een romantische tuinbank, altijd leuk en geschikt voor iedere plek. Zo’n bank is ook een gewaardeerd (relatie)geschenk voor huwelijk of jubilea. De collectie biedt verder tuinaccessoires, tuinkussens, loungemeubelen.

Omdat Puurteak ook verantwoordelijk is voor het behoud van de tropische regenwouden kopen zij zeer selectief teakhout in en alleen dat teakhout waar zij zeker van zijn dat dit afkomstig is van de plantages van het Staatsbosbeheer. Daarnaast werken zij samen met de organisatie trees4trees die zich inzet voor herbeplanting van de bossen.

Voor vragen en advies over uw terrasinrichting staan de specialisten van Puurteak voor u klaar!


Reacties (0)

Nog geen reacties geplaatst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!