Menu
EUR
Tover uw winter tuinmeubels om naar lentepareltjes! | Teak tuinmeubelen en tuinsets | Puurteak

Tover uw winter tuinmeubels om naar lentepareltjes! | Teak tuinmeubelen en tuinsets | Puurteak

Door: Puurteak Reacties: 0

Boenen

Na een lange koude en natte winter is het meestal hard nodig uw teakhouten tuinmeubelen eens grondig te boenen en lekker schoon te maken voor de zomer. Als uw tuinset is behandeld met speciale teaksealer of teakolie, dan werkt het het beste speciale teak cleaner te gebruiken. Met deze cleaner krijgt u het ergste vuil er binnen een handomdraai af. Als uw teak tuinsets onbehandeld buiten hebben gestaan gedurende de winter, dan is een emmer met bijvoorbeeld groene zeep voldoende om het vuil eraf te krijgen. Gebruik daarvoor een zacht doekjes of spons en wacht na het inwrijven met de zeep even met het afspoelen (5 minuten is meestal genoeg). Gebruik daarna de tuinslang om de meubelen af te spoelen met water.

Verzorging

Het is goed mogelijk teakhouten meubelen de hele winter zonder enige bescherming buiten te laten staan. Het teak heeft van nature diverse natuurlijke oliën en harssoorten in zich waardoor het goed bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals nat en en guur weer. Sterker nog: vanwege de blootstelling aan het weer krijgt het hout een prachtige zilvergrijze gloed. Veel mensen kiezen er daarom voor dit type hout niet verder te behandelen en laten de natuur haar werk doen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor het behandelen ervan; als u liever de hout-kleur wilt behouden dan is het aan te raden de meubels te behandelen met teakolie. Zo behoudt u op een eenvoudige manier de mooie warme hout-kleur van teak.

Tuinkussens

De stof van onze speciale SunProof tuinkussens kan gewoon in de wasmachine. Laat de slopen in de zon drogen aan de waslijn en ze zullen weer als nieuw er uitzien. Bij kleine vlekjes heeft u al helemaal geen onderhoud; vanwege het speciale water- en vlekafstotende materiaal kunnen vlekjes worden verwijderd met een doekje en een beetje water.

Zo, uw tuinset is weer helemaal klaar voor een zomerlang relaxen!


Reacties (0)

Nog geen reacties geplaatst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!