Menu
EUR
8x de mooiste teakhouten tuintafels!

8x de mooiste teakhouten tuintafels!

Door: Puurteak.nl Reacties: 0

Als je op zoek bent naar de perfecte tuintafel van teakhout, ben je bij ons aan het juiste adres. In deze blog laten we je kennismaken met acht prachtige teakhouten tuintafels die niet alleen een stijlvolle toevoeging zijn aan je tuin of terras, maar ook duurzaamheid en functionaliteit bieden. Of je nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp, een moderne stijl, of iets daartussenin: we hebben voor ieder wat wils. Ontdek hieronder onze selectie van de mooiste teakhouten tuintafels en laat je inspireren voor het inrichten van jouw buitenruimte!

 

1 - Teak tuintafel Verona 160cm

Teak tuintafel Verona 160cm

Teak tuintafel Verona is een ware blikvanger voor je buitenruimte. Met zijn robuuste hoekpoten en extra dikke tafelblad straalt deze tafel een tijdloze elegantie uit. Door de constructie met 4 tafelpoten op de hoek wordt er maximale beenruimte onder de tafel geboden. Met een hoogte van 67cm onder de tafel, vanaf de grond tot aan de onderrand onder het tafelblad, is comfort gegarandeerd.

2- Teak tuintafel Toscane rond

Teak tuintafel Toscane  rond 115cm

Maak je terras gezellig met de Teak tuintafel Toscane rond! Deze ronde tuintafel is ideaal voor kleinere terrassen, omdat hij minder ruimte in beslag neemt en je gemakkelijk om de tafel heen kunt bewegen. Bovendien kun je eenvoudig extra stoelen bijschuiven, waardoor je op een kleiner oppervlak meer zitplekken kunt creëren. De tafel wordt standaard zonder parasolgat geleverd, maar kan op verzoek worden geplaatst. En met twee jaar productgarantie ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid!

3- Teak Loungetafel Modena

Teak Loungetafel Modena

Loungetafel Modena is vervaardigd van gecertificeerd teakhout, waardoor je kunt genieten van zowel duurzaamheid als stijl. De tafel is perfect te combineren met een tafelkussen, waardoor het ook dienst kan doen als voetenbank bij de Modena loungestoelen en loungebank. De Loungetafel Modena wordt volledig gemonteerd geleverd, zodat je deze direct kunt gebruiken en kunt genieten van ontspannen momenten in je buitenruimte.

4- Teak tuintafel Napoli

Teak tuintafel Napoli 190cm

Teak tuintafel Napoli wordt geleverd in diverse soorten en afmetingen, waardoor er altijd een variant is die perfect bij jouw wensen en behoeften past. De tafels uit de 'serie Napoli' onderscheiden zich door hun extra dik tafelblad en solide constructie, die de werking van het teakhout voorkomen en zorgen voor een langere levensduur.

5- Teak tuintafel ovaal Ancona

Teak tuintafel ovaal Ancona 180cm

Teak tuintafel Ancona is een prachtige ovale tafel die jouw buitenruimte een stijlvolle uitstraling geeft. Deze tafel biedt voldoende ruimte om gezellig samen te komen en te genieten van lange zomeravonden in de tuin. Dankzij de robuuste hoekpoot, extra dik tafelblad en zeer solide constructie is de tafel niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen de invloeden van weer en wind.

6- Teak boomstamtafelblad

Teak boomstamtafelblad 95x240cm voor buiten

Ontdek ons prachtige Teak boomstamtafelblad voor buiten, een unieke toevoeging aan jouw tuin of terras. Met een massief blad van 5 cm dik, biedt deze tafel niet alleen voldoende ruimte om samen te komen, maar ook een indrukwekkende uitstraling. De lichtere jaarringen aan de uiteinden en de diepe, donkerbruine tint van het teakhout zorgen voor een authentieke en natuurlijke uitstraling. Bovendien is het tafelblad zo ontworpen dat regenwater gemakkelijk afgevoerd wordt, waardoor de tafel duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

7- Teak picknicktafel BARI

Teak picknicktafel BARI 90x180cm

Teak picknicktafel BARI is een ruime 6-persoons tafel die voldoende ruimte biedt om samen te eten, maar ook om gezellige momenten te delen. De klassieke kruispoten in combinatie met het moderne en strakke tafelblad geven een tijdloze uitstraling aan uw buitenruimte en creëren direct een sfeer van gezelligheid. Voor een complete set kunt u deze teak picknicktafel combineren met onze bijpassende teak picknickbanken.

8- New Ibiza salontafel

New Ibiza salontafel 80x80cm

Teakhouten salontafel New Ibiza: een massief teakhouten loungetafel die ontworpen is met oog voor detail. Het tijdloze design en de zachte kussens maken deze salontafel een uitnodigende plek om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten met familie en vrienden.

 

Teak houten tuintafel kopen bij Puurteak!

Deze selectie van acht van de mooiste teakhouten tuintafels is slechts het topje van de ijsberg. In onze uitgebreide collectie vind je namelijk nog heel veel andere stijlen, maten en ontwerpen om uit te kiezen! Of je nu op zoek bent naar een grote eettafel voor gezellige diners, een compacte bijzettafel voor een knus hoekje in de tuin of andere teak tuinmeubelen: bij Puurteak vind je het allemaal. Bestel vandaag nog en geniet van scherpe prijzen en snelle verzending!


Reacties (0)

Nog geen reacties geplaatst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!