Menu
EUR
Lange zomeravonden? Genieten in de tuin!

Lange zomeravonden? Genieten in de tuin!

Door: Puurteak Reacties: 0

Lange zomeravonden? Genieten in de tuin!

Stelt u zich eens voor: het is een zonnige vrijdag. Na een drukke werkdag komt u thuis. U trekt een biertje open en neemt plaats in één van de relaxstoelen in uw tuin, die middenin de avondzon staat. Na zo’n drukke werkweek geniet u extra van lange zomeravonden. Samen met vrienden genieten van goed, lekker eten en vervolgens in de loungeset neerploffen om te ontspannen. Wat een heerlijke avond!

 

De zomermaanden zijn favoriet

In de zomermaanden hebben onze tuinen extra veel aandacht nodig. Het bewateren van de bloemen en planten zorgt ervoor dat ze niet uitdrogen. Het maaien van het gras houdt het gazon mooi en het wieden van onkruid zorgt voor een strakke uitstraling van het betegelde looppad. Het kost ‘s zomers misschien wat meer moeite om onze tuin te onderhouden, maar we genieten in Nederland verreweg het meest van dit seizoen. De temperaturen zijn perfect en de dagen heerlijk lang. De weekenden zijn die van het soort waar u het liefst geen einde aan ziet komen.

 

Genieten in de tuin

Het is een mooie zaterdag. In tegenstelling tot doordeweekse dagen, hoeft u zich nu niet te haasten, maar kunt u rustig opstaan met een uitgebreid ontbijt en het lezen van de krant. Daarna toch nog even wat mails beantwoorden en ‘s middags naar het evenement dat al een tijdje in uw agenda staat. Aan het einde van de middag geniet u van de zon in uw tuin, terwijl u op uw ligbed leest in het boek waar u al wekenlang benieuwd naar was. Eindelijk komt u eraan toe.

 

Rond de klok van acht schuift u met met vrienden aan de grote teakhouten tafel, klaar om te genieten van de heerlijke maaltijd die u en uw partner hebben bereid. De oesters zijn niet aan te slepen en ook de zelfgemaakte salade doet het erg goed onder het gezelschap. En de nieuwe Chardonnay, dat is ook een groot succes. Terwijl jullie bijpraten over uitdagingen op het werk, wat gezinszaken en de nieuwste beleggingen, vergeten jullie de tijd volledig.

 

Nadat uw vrienden zijn vertrokken, loopt u naar de achterzijde van de tuin. Daar lonkt de loungeset. Nog even lekker ontspannen. Uit automatisme pakt u uw laptop erbij met als doel uw mail te checken, maar enkele seconden later bent u uzelf ervan bewust dat deze avond niet zo mag eindigen. U legt de laptop weg en neemt even de tijd om te genieten van het moment. De tuin ligt er mooi bij: het gazon is groen en de bloemen pronken met hun kleuren. De teakhouten tuinset doet het goed in deze omgeving. In de verte maakt het waterspel een heerlijk rustgevend geluid. U voelt dat u weg dommelt en schrikt dan ook op als uw partner met een fles rosé aan komt lopen. “Zullen we deze nog aanbreken?”.

 

Teakhouten meubelen voor uw tuin: kwalitatief en decoratief

Heerlijk toch, zulke zomerse dagen! Wanneer u in uw tuin wilt genieten van de zomerse temperaturen, kunnen mooie meubels en accessoires eigenlijk niet ontbreken. Neem bijvoorbeeld teakhouten loungemeubelen om lekker ontspannen de dag door te brengen én meer uitstraling aan uw tuin te geven. Met deze kwalitatieve meubelen zit u zeker goed. En heeft u wel eens gedacht aan houten accessoires, zoals deze houten dierenkoppen? Zulke accessoires geven uw tuin nét dat beetje meer. Vergeet trouwens ook het onderhoud van teakhouten meubelen niet. Onderhoud u de meubels goed, dan kunt u langer genieten van het mooie teakhout.

De weersvoorspellingen voor de komende dagen zijn in ieder geval goed. Er rest ons dan ook nog maar één ding te zeggen: geniet van uw tuin deze zomer!

 


Reacties (0)

Nog geen reacties geplaatst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!