Menu
EUR
Robuuste boomstamtafels voor binnen

Robuuste boomstamtafels voor binnen

Robuuste boomstamtafels, dit is maar een klein onderdeel van het ruime aanbod bij Puur Teak. Echter in deze categorie is ons handelskenmerk wellicht het beste te zien. Het werken met deze natuurlijke materialen biedt ons als bedrijf de vrijheid en creativiteit iets unieks te creëren. Deze ervaring willen wij graag met u delen. Een eettafel is een veelgebruikt meubilair, daarom zou het fijn zijn als deze niet alleen praktisch maar ook mooi is. Een tafel is onmisbaar in het dagelijkse leven. Zowel met het gezin als met bijvoorbeeld gasten. Een tafel is daarom niet weg te denken uit het huishouden. Hieronder vind u een korte samenvatting van ons uitgebreide assortiment.

 

EETTAFELS

Eén van onze boomstamtafels zijn de eettafels. Deze zijn door de dikte van het blad erg stevig en hebben een robuust uiterlijk. Het geeft meer karakter aan de ruimte en zorgt voor een warme uitstraling. De eettafel wordt vaak geassocieerd met de keuken, wat meestal het centrum van een woonhuis is. Regelmatig zien we deze tafels ook terug in vergaderzalen. Door de warme uitstraling geeft het een gemoedelijk gevoel en een prettige sfeer voor zowel in een keuken als tijdens een vergadering. Een tafel wordt in zijn geheel uit één boomstam gezaagd. Hierdoor behoudt de boomstam zijn natuurlijke vorm en is elke tafel uniek. Of uw gezin of bedrijf nu groot is of klein, bij Puur Teak is er voor elke gelegenheid een geschikte boomstamtafel te vinden.

 

RONDE TAFELS

Een andere variant van onze boomstamtafels zijn de ronde tafels. Deze ronde vormen creëren een bepaalde rust in de ruimte. Door de dikte van het blad stralen ze daarnaast ook kracht uit. Ze zijn mooi als eettafel, maar ook deze zijn regelmatig te zien in wachtkamers of vergaderzalen. Een ronde tafel nodigt uit voor het hebben van een goed gesprek. De natuurlijke vormen geven onbewust een kalmte in een drukke ruimte of een intiem gesprek. Ook deze ronde boomstamtafels worden in één geheel uit een boomstam gezaagd. De boomstammen hebben in de natuur al een hoop meegemaakt. Zo kan er aan de binnenzijde van een boomstam een holte zijn ontstaan.  Dit kan variëren van een kleine gleuf tot een grote opening. U kunt ervoor kiezen deze ‘littekens’ onbewerkt te laten of om deze met name bij grote openingen op te vullen met een passende glasplaat. Het formaat en afwerking hangt alleen nog af van de wensen die u heeft.

 

SALONTAFELS

Een laatste variant van onze boomstamtafels zijn de salontafels. Dit zijn misschien wel de meest vormgevende exemplaren in ons assortiment. Ze variëren van rond tot rechthoekig tot aan speelse vormen met name bij het gebruik van het wortelhout van een boomstam. Hierdoor zijn de tafels uniek en origineel. Bij een rond of rechthoekig blad, kunt u zelf het onderstel selecteren. Er is keuze uit zeer robuuste, verfijnde en elegante onderstellen. Zo wordt de tafel volledig naar uw smaak gevormd. Een salontafel kan op deze wijze perfect aangepast worden naar uw wensen. De boomstamsalontafel van wortelhout is buitengewoon anders. Doordat dit gedeelte het onderste van een boomstam is maakt het extra bijzonder. Op dit punt veranderd de boom van stam naar het wortelgestel en dit geeft de speelse vormen aan de tafel. De tafel bestaat ook hier uit een geheel. Dit is een echte aanrader voor mensen die de natuur in huis willen halen.


Reacties (0)

Nog geen reacties geplaatst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!