Menu
EUR
Teakhout in de badkamer!

Teakhout in de badkamer!

Door: Puurteak.nl Reacties: 0

Kan ik teakhout in de badkamer gebruiken? 

Dat is een veel gestelde vraag in onze showroom. En dat is natuurlijk begrijpelijk, want hout en vocht gaat over het algemeen niet zo goed samen. Maar teakhout daarentegen is een oliehoudend hardhout wat juist wel tegen vocht kan! Daarom zijn onze badkamermeubelen gemaakt van gerecycled teakhout, oud hout wordt opnieuw geschaafd en gezaagd om er opnieuw fantastische meubelen van te maken.

Badkamermeubelen moeten aan twee belangrijke criteria voldoen: ze moeten bestand zijn tegen de specifieke uitdagingen van een vochtige omgeving zoals waterdamp, hoge luchtvochtigheid en schommelende temperaturen. Tegelijkertijd moeten ze ook aansluiten bij uw persoonlijke stijl en de gewenste uitstraling van uw badkamer complementeren. Dit is een uitdaging die moeiteloos wordt aangegaan door de teakhouten badkamermeubels van Puurteak.

De inrichting van de badkamer is essentieel om van een nature koele ruimte een gezellige, uitnodigende badkamer te maken, maar tegelijkertijd worden er functionele eisen aan het badkamermeubel gesteld. Deze moet voldoende opbergruimte bieden en praktisch in het dagelijks gebruik zijn. En daarnaast moeten ze ook voldoen aan hoge eisen met betrekking tot de wisselende temperatuur en de afwisselende droge en vochtige luchtcondities in de badkamer. Het grote assortiment badkamermeubels van gerecycled teakhout van Puurteak voldoet op alle gebieden op het hoogste niveau aan deze eisen.

Teakhout is geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes die direct in contact komen met water. Het is echter cruciaal om het juiste type hout te kiezen, aangezien hierin aanzienlijke verschillen bestaan. Voor badkamergebruik is hardhout het meest geschikt. Vooral teak springt eruit vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteiten. Dankzij zijn duurzaamheid heeft teakhout een uitstekende reputatie verdiend en is het een ideale keuze voor badkamers. Teakhout is een massieve houtsoort met een compacte nerf en een hoog oliegehalte, waardoor het uitstekend bestand is tegen vocht en temperatuurschommelingen. Bovendien is teak zeer robuust, waardoor het perfect is voor gebruik in drukke badkamers.

Een teakhouten badmeubel in combinatie met een Natuurstenen waskom maakt het plaatje echt compleet. Een natuurstenen waskom vormt een opvallend en duurzaam alternatief voor conventionele keramische wastafels. Deze waskommen worden vervaardigd uit hoogwaardige stukken steen, wat ervoor zorgt dat elke waskom zijn eigen unieke karakter en charme behoudt. Bij ons kunt u ontdekken waarom een natuurstenen waskom de ideale keuze voor uw badkamer kan zijn!


Reacties (0)

Nog geen reacties geplaatst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!