Menu
EUR
Unieke salontafels | Een echte aanvulling voor jou interieur!

Unieke salontafels | Een echte aanvulling voor jou interieur!

Door: H. van Walsem Reacties: 0

De winter staat weer voor de deur! Een tijd van binnen zitten, maar ook zeker van gezelligheid en lekker eten met vrienden of familie. Tijdens deze donkere wintermaanden spenderen we het liefste al onze tijd samen met onze dierbaren in ons warme en knusse huis. Alles tot in de puntjes geregeld, verzorgd en versierd. Een combinatie van lekker eten en de vele lampjes, die samen met het kaarslicht een prachtig warm licht vormen, geven een gevoel van rust en gezelligheid. Iedereen heeft zijn best gedaan om er op z’n mooist uit te zien. Er is naar deze dagen uitgekeken. Samen op de bank uitgebreid borrelen. Het samenzijn is in deze moderne wereld een zeldzaamheid die des te meer gekoesterd moet worden. De salontafels van Puurteak zijn een mooie toevoeging voor het creëren van dat soort speciale momenten.

De Suar salontafels van Puurteak hebben van nature een eigen warme uitstraling. De natuurlijke rondingen in het hout creëren een bepaalde rust. Daarnaast geeft de dikte van het tafelblad een krachtige uitstraling. De mooie eigenschappen rust en kracht van moeder natuur komen in deze robuuste salontafels volledig naar voren. Ze zijn daarom erg mooi om te zien en vormen zo de eyecatcher van de kamer. Een echte aanvulling voor de wintermaanden.

Een ronding nodigt meer uit voor het hebben van een goed gesprek, iets waar tijdens de wintertijd meer tijd voor is of meer tijd aan wordt besteed. De natuurlijke vormen geven een prettig gevoel tijdens een goed of intiem gesprek. Aan deze ronde tafel is iedereen namelijk gelijk. De ronding van de tafel biedt de gelegenheid dat er altijd iemand aan kan schuiven. Dit zorgt voor een bepaalde openheid. Deze tafels hebben een robuust maar tegelijkertijd vriendelijk en uitnodigend karakter en geven de ruimte een fijne sfeer.

Het blad van de tafels wordt in één geheel uit een boomstam gezaagd. Door de soms hoge leeftijd van de gebruikte bomen hebben sommige boomstammen in de natuur al een hoop meegemaakt. Zo kan er aan de binnenzijde van een boomstam een holte zijn ontstaan.  Dit kan variëren van een kleine gleuf tot een grote opening. U kunt ervoor kiezen deze ‘littekens’ onbewerkt te laten of om deze met name bij grote openingen op te vullen met een passende glasplaat. Het formaat en afwerking hangt alleen nog af van de wensen die u heeft. Zo heeft elke salontafel zijn eigen levensverhaal en daardoor is ook elke tafel uniek. 

Kom langs in onze grote showroom in Apeldoorn en laat u inspireren door de vele salontafel, mogelijkheden en ook onze vele woonaccessoires die een geweldige aanvulling zijn voor uw interieur!


Reacties (0)

Nog geen reacties geplaatst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!